Istoria noastra

DESPRE NOI

Despre Eisberg

DESPRE NOI

Eisberg oferă domeniului HoReCa dulcele regăsit în gelateriile sau pasticceriile autentice.

O înghețată în strat, un dulce semi-fredo, un desert gata preparat ce poate fi servit după încălzire sau imediat și pentru care bucătarul tău nu va trebui să muncească mai mult.

Realizăm deserturile noastre din ingrediente de origini, folosite de marii artizani ai cofetăriei. lar atunci când le producem în laboratoarele noastre, deserturile sunt analizate după mici detalii, luate separat.

strawberry-mousse
Biscottino

De exemplu … ne preocupă cât de balansat este gustul ciocolatei veritabile în mousse-urile noastre. Cât de puternică este aroma de lămâie într-o înghețată în carcasă de fruct? Sau care este soluția care face ca un smoothie să arate compact, fără ca pulpa să se separe de lichid, până ajunge la masa clientului?

Pentru fiecare dintre aceste provocări, ca și pentru altele, am dedicat timp și resurse ca să găsim soluții.

Scopul nostru final este să bucurăm ochii clienților tăi, atunci când îți calcă pragul și apoi să le activăm fiecare simț în parte. lar prin asta, să îi facem să se întoarcă.

Istoria noastra

CÂND AM ÎNCEPUT?

Povestea Eisberg a început în anii ’90.

După ’89 am recondiționat o mașină de înghețată distrusă de împușcăturile din timpul revoluției și am început să le arătăm sibienilor cât de duIce poate fi defapt viața. Succesul pe care I-am avut atunci ne-a încurajat să ne extindem.

Așa că în ’96 deschideam propriul laborator de înghețată. Am vrut un produs perfect, iar pentru asta am muncit continuu cu gândul să oferim gustul și textura care știam că va încânta oamenii.

eisberg-gelato-chocolate-mousse

Viziunea Eisberg

DESPRE NOI

Punem experiența clienților noștri în lumea deserturilor pe primul loc, iar asta ne îndeamnă să lucrăm cu entuziasm.

Vrem că cei care gustă din produsele noastre să primească un desert surprinzător. Estetica va fi mereu la fel, mereu „ca într-o fotografie de prezentare’.

lar gustul echilibrat este garantat la fiecare linguriță, calibrat în urma testelor numeroase pe care le susținem în faza de producție.