Înghețată în ceramică

eisberg gelato

ÎNGHEȚATĂ ÎN CERAMICĂ

Felul în care arată preparatul pe care urmează să îl consumăm contribuie într-o mare măsură la satisfacția pe care o avem în urma unei experiențe culinare. Mai ales când vine vorba despre un desert! Bolurile de ceramică sunt un mod încântător de a te bucura de o înghețată de calitate. Ele dau o notă de eleganță în aranjamentul mesei și, în același timp, mențin temperatura optimă a înghețatei, pentru a-ți putea savura desertul în ritmul tău.

De ce înghețată în ceramică?

Iată câteva motive pentru care este o idee bună să alegi sortimentele de înghețată în ceramică realizate Eisberg:

  1. Bolurile din ceramică mențin o temperatură stabilă a preparatelor, astfel că înghețata își va păstra consistența ideală pentru un interval mai mare de timp.
  2. Bolurile ceramice au culori vesele și oferă desertului un look sofisticat desertului.

Arome de înghețată în ceramică

Sortimentele noastre de înghețată în ceramică sunt:

  • înghețată de caramel sărat cu topping bretzel – echilibrul perfect dintre dulce și sărat
  • blue cheese cu topping din sos de smochine – o combinație unică și îndrăzneață
  • iaurt cu topping din sos de cireșe – o opțiune ideală pentru iubitorii de fructe
  • înghețată în ceramică cu nuci și miere – un mix de ingrediente ce își amplifică reciproc gustul.


Câteva curiozități despre ingrediente pe care le folosim pentru a crea înghețată în ceramică:

  • Înghețata de caramel sărat. Caramelul sărat a fost inventat de Henri Le Roux, un ciocolatier ce deținea un magazin de dulciuri în Bretania, în anii 1970. El a vrut să dezvolte un produs unic care să îl diferențieze de competitorii săi. Și pentru că Bretania producea sortimente delicioase de unt sărat în acea perioadă, Le Roux a avut ideea de a crea un caramel sărat, care ajungea să fie considerat în 1980 unul dintre cele mai apreciate deserturi franțuzești. De atunci, popularitatea caramelului sărat a crescut, fiind folosit în special în diferite deserturi.
  • Blue cheese. La baza istoriei acestui tip de brânză stă o legendă amuzantă: în secolul 7, un păstor a fost distras de o femeie frumoasă, astfel că și-a abandonat într-o peșteră prânzul compus din pâine și brânză. Când s-a întors în același loc, după câteva luni, brânza era acoperită de ciuperca penicillium roqueforti și astfel a apărut blue cheese.

Descoperă sortimentele noastre de înghețată în ceramică!